header

SJOA Inhouse @ Breedband

29 / 06 / 2019

Het nieuwe kantoor van Breedband aan de Amsterdamseweg is niet te missen. Een knap staaltje architectuur dat de aandacht van menig voorbijganger weet te trekken. Eigenaar Dave Aaldering is maar wat trots en nodigde zijn mede-SJOA-leden dan ook met alle liefde uit om het nieuwe pand te komen bewonderen.

De SJOA-leden werden ontvangen in de befaamde Breedbar: het multifunctionele vergadercentrum van Breedband. Vanaf de derde verdieping, waar de Breedbar zich bevindt, heb je prachtig uitzicht over de stad. Dave, zelf al jaren lid van SJOA, luidde de avond in met een welkomstwoord en een toost. Bar Florian stond klaar om de leden te voorzien van heerlijke hapjes.

Tijdens de borrel werden de SJOA uitgenodigd voor een rondleiding door het kantoor. Op iedere verdieping van het pand stonden de medewerkers van Breedband klaar om de SJOA-leden te voorzien van presentaties over het reilen en zeilen van de verschillende afdelingen van Breedband. De welbekende patchcompetitie kon natuurlijk niet ontbreken. Degene die de kabels het snelst patchte, nam een mooie fles champagne mee naar huis.

https://sjoa.nl/app/uploads/2020/10/csm_glasvezel_8133fae99e.jpg