header

LID WORDEN

De Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem is een vereniging waar ondernemers en professionals welkom zijn. Uiteraard ondersteunen wij het ondernemende klimaat in Arnhem, maar bieden we ook ruimte voor professionals met een management functie binnen hun organisatie. De ballotagecommissie neemt alle aanvragen voor een lidmaatschap in behandeling en voor een evenwichtige samenstelling van leden wordt er gekeken naar het aantal al bestaande leden uit een bepaalde branche. Zo verwelkomen we per branche maximaal 3 organisaties.

Ben jij als jonge professional tot maximaal 35 jaar op zoek zijn naar een netwerk waar je zonder visitekaartjes cultuur in contact komt met de leukste ondernemers van Arnhem, schrijf je dan nu in! De term, ‘Jong’, is niet voor niets opgenomen in onze naam, toetreden als lid kan tot een leeftijdsmaximum van 35 en wanneer een lid de leeftijd van 40 heeft bereikt moet deze weer terugtreden.

Een lidmaatschap voor de Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem kost het eerste jaar 195 euro vervolgens bedraagt de contributie jaarlijks 250 euro.

WORD LID VAN SJOA

Gebruiker velden