header

05 / 05 / 2022

De ereleden van Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem [SJOA] zijn tien jaar geleden met het initiatief gekomen voor een SJOA Talent Award. De vier ereleden zijn: Désirée Albers, Harry Corbeek, Michiel van Drunen en Marcel Donders. De eerste SJOA Talent Award werd eind 2011 uitgereikt aan Dave Aaldering.

Dit jaar zal er weer een talent gekozen gaan worden. De leden van de jonge ondernemersclub hebben ook nu weer hun stem uit kunnen brengen op één van de leden. Van de enorme lijst kandidaten zijn er uiteindelijk 3 leden genomineerd op basis van de opgestelde criteria en selectieprocedure.

De 3 genomineerden voor de SJOA Talent Award 2022 zijn (in willekeurige volgorde):

  • Arno Kwint – Merged Content Creators
  • Bart Hendriks – Wattsun pop-up power
  • Sybren Bies – Sybotanica

De SJOA Talent Award is meer dan een prijs alleen. Naast coaching op het gebied van branding, marketing, financiële en fiscale zaken door de vier ereleden van de Sociëteit, zal de winnaar ook diverse gesponsorde prijzen ontvangen, waaronder 2 Vitesse Business Academy seats. Deze worden aangeboden door BDO Accountants & Adviseurs  en Vitesse. Daarnaast prijzen aangeboden door YourNeon, Robbers & van den Hoogen en JTP Brandinghouse.

De winnaar van de SJOA Talent Award 2022 zal begin juni tijdens het spectaculaire SJOA 25 jaar feest op de exclusieve varende evenementenlocatie de Blue Rhapsody bekend gemaakt worden.