sjoa cocktail workshop

Online cocktail workshop

Op 11 maart hebben we weer iets leuks voor jullie georganiseerd. We gaan met elkaar een online cocktail workshop volgen.

Om deze workshop te kunnen volgen hebben we een box met ingrediënten samengesteld die bij jullie thuis wordt bezorgd vanaf maandag 8 maart. De aanvang is donderdag 11 maart om 20.00 uur, kort voor aanvang gaat de Virtuele bar in Zoom open en kunnen we alvast met elkaar bij praten.

Na een korte introductie gaan we onder begeleiding van een bartender aan de slag. We gaan 3 cocktails maken en alle benodigdheden worden geleverd. Er is zowel een alcoholische als een non-alcoholische variant te maken. Zorg dat je de ijsklontjes alvast hebt gemaakt!

Tussen de cocktails door zijn er enkele intermezzo’s door middel van een korte cocktail quiz met Kahoot. Wij zijn benieuwd wie de meeste cocktail kennis heeft.

Na de 3 cocktails krijgen we nog enkele ‘flair’ tricks aangeleerd. Flairen is jongleren tijdens het maken van cocktails.

De workshop duurt 75 minuten. Voor de SJOA leden is deelname kosteloos. Wil je iemand extra laten deelnemen dan zijn de kosten €  55,- voor deze extra deelnemer. Dit is direct via de website aan te melden en te betalen, hier aan de rechterkant.

Wij hebben er ontzettend veel zin in om elkaar weer online te treffen. Meld je snel, maar uiterlijk voor 25 februari aan. Later is in verband met het verzenden van de boxen niet mogelijk.

RESERVEER JE
TICKETS

Je moet ingelogd zijn om jezelf in te kunnen schrijven. Klik hier om in te loggen.